Undermeny

Intresserad av Storstädning?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Jag accepterar buskhagastäd.se integritetsvillkor

Storstädning

En storstädning är precis vad det låter som, en grundlig städning av hela ditt hem. Och det bästa är att vi kan göra jobbet åt dig. Du spar tid och energi som du kan lägga på roligare saker. Varför inte låta oss göra det fint inför födelsedagar, påsk, jul, studentfirande eller bara för att slippa göra det grövsta själv?

En storstädning görs vid start av återkommande hemstädning eller vid enstaka tillfällen när du önskar. Vi har över 15 års erfarenhet och all vår personal är utbildade för att göra ditt hem skinande rent.

Kan jag boka storstädning av utvalda rum?

Smuts och fett samlas och upplevs mer i de rum du använder som mest. Därför kan du välja att utföra en grundlig storstädning i just ditt kök, badrum eller andra önskade ytor.

Hur går en storstädning till?

Vi gör en vanlig hemstädning plus att vi dammar över alla skåp, i bokhyllor och även över köksskåp och utvändigt av köksluckor. Vi avkalkar även badrummen och tvättar noga både väggar och golv.

Det vi gör som skiljer sig från en vanlig hemstädning är:

  • Våttorkar på höga höjder
  • Våttorkar över köksskåp
  • Våttorkar armaturer
  • Avkalkar badrummet, dammar och tvättar noga på väggar och golv
  • Tar ut mattor som inte har stora möbler på sig

Vad kostar det att få hela hemmet storstädat?

Det beror på hur stort du bor och hur ditt hus ser ut. Har du många prylar och möbler kan det ta längre tid osv. Boka ett kostnadsfritt kundbesök så kan vi ge dig en uppskattning på hur lång tid det tar och hur mycket det kommer att kosta. Vi ser även till att komma överens om hur snabbt du vill ha städningen gjort. Vill du halvera städtiden skickar vi exempelvis två personal hem till dig.

Varför tar en storstädning så lång tid?

Hur rent ni än bor är det första gången vi är där och även om det är rent går vi efter en specifik lista och allt ska göras. Istället för att dammtorka något med ett drag kanske vi får dra tre första gången.

För en perfekt helhetskänsla av storstädningen passa på att ta fönsterputs på samma gång.

Läs mer