Undermeny

Intresserad av Hemstädning?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer. Fyll även gärna in antal kvm, så kan vi enklare lämna ett prisförslag.

Jag accepterar buskhagastäd.se integritetsvillkor

Vad kostar det?

Fyll i fältet nedan, och få en uppskattning om vad det kan kosta.

Uppskattat pris: 0 Innan RUT-avdrag: 0

Hemstädning för dig som vill ha mer fritid

Beställ hemstädning när du vill få mer tid över för familj, gymmet, promenader eller bara vila. Vi har städat hem i över 15 år. Vill du att samma person städar hos dig varje vecka, varannan eller var fjärde? Storleken på ditt hem, frekvensen och hur flexibel du kan vara styr priset på städningen.

Du kanske föredrar att börja veckan med ett nystädat hem eller så passar det dig bättre att börja fredagsmyset med ett glänsande rent kök. Du ska känna dig trygg med den person som städar ditt hem och det är enkelt att komma i kontakt med oss om du har några funderingar.

Hur ofta bör jag ha hemstädning?

Det bestämmer du beroende på hur din livssituation ser ut. Är ni en stor familj som dessutom har husdjur? Då kan det behövas städas oftare. Tillsammans kommer vi fram till en frekvens som passar just dig.

Hur går städningen till?

Vi på Buskhaga Städ är utbildade och gör en grundlig återkommande städning hemma hos er, så ofta som ni önskar. Vi städar med de städmaterial som du har hemma utifrån dina önskemål. Väljer du alternativet nedan med fast pris tar vi med all städutrustning förutom dammsugare. Det finns även möjlighet att köpa till ett städ-kit som du sedan får behålla. Innan återkommande städning ser du till att plocka undan kläder, leksaker och andra föremål.

Detta ingår i Buskhagas hemstädning:

 • Damning öppna ytor och lister i alla rum
 • Kökets kakel, diskbänk och spis
 • Rengöring av skåpluckor, kyl och frys utvändigt
 • Micro invändigt och utvändigt
 • Inuti sopskåp
 • Toalett, tvättställ, duschväggar och badkar
 • Dammsugning och våttorkning av alla golv
 • Alla dörrar våttorkas
 • Tömmer alla papperskorgar

Vi anpassar gärna städningen efter just dina önskemål. Vill ni ta bort eller lägga till något går det självklart bra.

Hur lång tid tar städningen och vad kostar det?

Efter första besöket kan vi berätta för dig hur lång tid det kommer att ta att städa ditt hem. Ibland vill våra kunder att det ska gå snabbare, då skickar vi två personal till dig. Priset baseras på antal kvadratmeter, vilken frekvens du väljer på din städning och om du vill ha samma tid och person varje vecka. Har du möjlighet att vara mer flexibel kan du välja månadspris som är ett billigare alternativ. Självklart gäller RUT-avdraget, du betalar enbart 50% av arbetskostnaden.

Välj det upplägg som passar dig bäst:

 • Fastpris per tillfälle, ingen bindningstid. 2 månaders uppsägningstid.
  Passar dig som vill ha kontinuitet, samma dag, samma personal, samma tid. Vi tar även med oss all städutrustning utom dammsugare.
 • Månadspris. I detta koncept blir du månadsfakturerad i förskott.
  Upplägget passar dig som har möjlighet att vara flexibel. Dag och tid är inte så viktigt eller att det är samma personal som utför städningen. Du kan tänka dig flexibel städtid mellan exempelvis 8.00 och 16.00.

Nedan kan du få en första prisuppskattning genom att fylla i hur många kvadratmeter ditt hem är på.

Så här kommer du igång med hemstädning

Börja med att boka ett kostnadsfritt kundbesök. Vi ger dig ett löpande pris framåt beroende på vilken frekvens och prisupplägg som passar dig bäst. Därefter rekommenderar vi att du bokar ett förstagångsstäd innan din framtida och återkommande städning. Hur rent du än bor tar den första städningen alltid längre tid och det är bra med en riktig genomkörare, vilket gör det lättare att underhålla den återkommande städningen.

Läs mer